Diensten

Diensten

Wat kan ik voor jou betekenen? Hier vind je mijn diensten, van advies tot compleet interieurplan:

Interieurplan

Ik wil een nieuw interieur: hoe krijg ik een totaalbeeld dat zowel functioneel als esthetisch helemaal bij mij past?

Met dit interieurplan krijg je een ontwerp voor je interieur dat in één keer mooi, samenhangend en anders is. Een interieur dat bij je past, en van je huis echt een thuis maakt. Weg met die losstaande stukken die ooit als tijdelijke oplossingen gekocht waren. Maak er een ander blij mee en laat juist de meubels die je lief hebt beter tot hun recht komen. Kortom, een echte nieuwe start.
Meer informatie...

Interieuradvies

Wat moet ik aanpassen in mijn interieur als ik meer warmte / intimiteit / sfeer / rust / samenhang / ….. wil?

Je weet niet zo goed wat je moet veranderen, maar er moet volgens jou iets gebeuren aan je interieur. Als een compleet interieurplan niet nodig is, omdat je over het algemeen wel tevreden bent over je interieur, dan kun je kiezen voor een interieuradvies. Want ook met wat kleinere aanpassingen je interieur kom je een heel eind.

Meer informatie...

Verlichtingsadvies

Hoe zorg ik voor goede (functionele) én sfeervolle verlichting in huis?

Je kunt jaren in een huis wonen en nog steeds niet de juiste verlichting hebben gecreëerd. Of misschien ga je verhuizen en wil je het gelijk goed geregeld hebben in je nieuwe huis. Een verlichtingsadvies is dan ideaal.
Meer informatie...

Kleurplan

Ik wil kleur aanbrengen in mijn woning, maar welke, hoe en waar?

Wil je een combinatie van kleuren voor één of meerdere ruimtes, wellicht de hele woning? Dan maak ik een persoonlijk interieurkleurpalet voor je. Dat kan om verfkleuren gaan, maar ook om andere onderdelen van je interieur, zoals de vloer, meubels en accessoires Met de juiste kleuren kun je bepaalde aspecten van je interieur versterken of juist verzwakken.

Meer informatie...