Diensten

Kleuradvies

Ik wil kleur aanbrengen in een kamer, maar welke, hoe en waar?

Wil je in een ruimte een accentkleur of meerdere kleuren toevoegen? Een kleuradvies helpt je kiezen. Dat kan om verfkleuren gaan, maar ook om andere onderdelen van je interieur, zoals de vloer, meubels en accessoires Met de juiste kleuren kun je bepaalde aspecten van je interieur versterken of juist verzwakken.
Meer informatie...

Kleurpalet

Ik wil kleur aanbrengen in meerdere ruimtes in mijn huis, maar met welke kleuren bereik ik het effect dat ik wil? En hoe weet ik of alles bij elkaar past?

Wil je meerdere ruimtes op één woonlaag kleur geven? Dan wil je niet alleen dat de gekozen kleuren passen bij de ruimtes zelf, maar ook dat er een samenhang is als je van de ene ruimte over gaat naar de andere. Dat kan om verfkleuren gaan, maar ook om andere onderdelen van je interieur, zoals de vloer, meubels en accessoires. Met de juiste kleuren kun je bepaalde aspecten van je interieur versterken of juist verzwakken. Met een palet zorgt voor een harmonieus geheel.
Meer informatie...

Verlichtingsadvies

Hoe zorg ik voor goede (functionele) én sfeervolle verlichting in huis?

Je kunt jaren in een huis wonen en nog steeds niet de juiste verlichting hebben gecreëerd. Of misschien ga je verhuizen en wil je het gelijk goed geregeld hebben in je nieuwe huis. Een verlichtingsadvies is dan ideaal.
Meer informatie...

Interieuradvies

Wat moet ik aanpassen in mijn interieur als ik meer warmte / intimiteit / sfeer / rust / samenhang / ….. wil?

Dit kan een kwestie van indeling zijn, maar ook andere factoren zoals kleurgebruik, stoffering, betere verlichting of andere meubels en styling. Kortom, het is niet mogelijk om vooruit te zeggen wat of hoe veel er bij komt kijken. Een startpunt is een afspraak om in kaart te brengen wat je wilt bereiken en welke aanpassingen daarvoor nodig zijn.
Meer informatie...

Het Interieurplan

Ik wil een nieuw interieur: hoe krijg ik een totaalbeeld dat zowel functioneel als esthetisch helemaal bij mij past?

Het is tijd is om je interieur eens helemaal te vernieuwen, of je verhuist naar een nieuwe woning en wilt met een schone lei beginnen. Met een interieurplan krijg je meteen een mooie samenhang én een nieuwe kijk op wat de mogelijkheden zijn voor je interieur.
Meer informatie...