Wie ben ik

Ik ben Regina Dijkstra. Ik heb de vakopleiding Binnenhuisontwerpen gevolgd aan de NIA Academie waarin ik onder andere heb geleerd hoe je ruimtes indeelt op basis van functionaliteit en looproutes en hoe je dat overbrengt aan de klant door middel van moodboard, technisch tekenen van plattegronden, perspectieven en doorsnedes. Ik heb daarnaast ook specialistische cursussen gevolgd als kleuradvies en Sketchup.

Eerder volgde ik opleidingen in (kunst)schilderen, met daarin ook kunstgeschiedenis, en HBO communicatie & multimedia design, deze interesses en leerervaringen voegen toe aan wat ik nu te bieden heb.

Ik ben opgegroeid in het buitenland, tussen vele culturen. Ook al ben ik inmiddels weer meerdere jaren in Nederland, beinvloedt dit mij nog steeds. Het heeft mijn wereldbeeld verruimd en ik geloof sterk  in mogelijkheden en authenticiteit.

Zowel moderne als historische en ambachtelijke producten vind ik inspirerend om mee te werken en ga graag voor een combinatie van het comfort van modern design met het altijd tot de verbeelding sprekende vintage en antiek.