Interieurplan

Wat is een interieurplan?

Een interieurplan is een totaal plan voor je inrichting. Het is visueel: je krijgt een goed beeld van hoe het interieur er uit komt te zien, en het is informatief: je krijgt de informatie die je nodig hebt om het te realiseren.
 
Een interieurplan wordt uitgewerkt op basis van wat er nodig is voor de ruimte. Er wordt gekeken naar de indeling, de sfeer, balans, kleurgebruik, meubels, woontextiel en verlichting.

Wat je krijgt

Tijd en aandacht om je wensen goed in beeld te krijgen en er voor te zorgen dat het plan ook echt gerealiseerd kan worden.
 
Ik presenteer het plan met originele tekeningen voor het bovenaanzicht, muuraanzicht(en) en een perspectieftekening en alle informatie die je nodig hebt.
 
Op dit punt kunnen we samen kijken of ik ook van dienst kan zijn bij de realisatie van het plan.

Eigen inbreng

Om er zeker van te zijn dat het jouw interieur wordt zijn er een meerdere contactmomenten waarbij je kunt aangeven wat je wel en niet wilt. In de eerste (inventarisatie) fase bijvoorbeeld, geef je aan wat je wensen zijn. Bij een tussengesprek kun je ook aangeven wat je van de ideeën dusver wel of niet vindt passen. Hierna maak ik het plan zelf af en zie je het als geheel bij de presentatie.

Tijdsbestek en prijs

Het tijdsbestek en de prijs zijn afhankelijk van de omvang van het advies. Geen project is namelijk hetzelfde en niet alle stappen en technieken zullen altijd nodig zijn.
 
Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan kan ik mijn portfolio laten zien en kunnen we de mogelijkheden bespreken. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.